Enkele deelnemers aan het woord

Mindfulness: 

“Ik vond de training prettig, in het begin wennen, maar je merkt al snel dat door vooral veel oefenen en doen het je verder helpt. Ik vond daarnaast de openheid, het delen van ervaringen en de nieuwe inzichten in het denken erg waardevol. Door de training ben ik meer bewust van mijn gedachten, ik ervaar meer contact met mijn lichaam en emoties en mindfulness is voor mij een manier om meer innerlijke rust en stabiliteit (anker) te vinden. Ik heb Marcia tevens als een heel prettige trainer ervaren, wat een rust! Ze ‘ademt’ mindfulness en kan zeer goed reflecteren op ervaringen en hindernissen van cursisten”.

“Dankzij de mindfulness is het volgende beklijfd: dat gedachtes geen feiten zijn; dat je een keuze hebt; bewuster in het hier en nu zijn. Ik heb Marcia als prettig en fijn ervaren. Ze straalt rust en vriendelijkheid uit en ik vind haar betrokken. Ze geeft iedereen veel aandacht”.

“Ik vond het zeer prettig. Alhoewel ik het in het begin nog moeilijk vond, maar gaandeweg komen de inzichten vanzelf. Wat voor mij vooral beklijfd, is het hebben van meer aandacht voor mezelf en het nemen van meer tijd om met aandacht iets te doen. Tevens had ik nooit gedacht dat de aandacht voor de ademhaling zo’n verschil zou maken”.

“Wat mij bij blijft is de rust. Het elke dag bewust kiezen om iets bewust te doen. Minder multi tasken. Genieten. Tijd voor mezelf maken. Dank je wel, Marcia”.

Access Bars:

“Ik ben super blij dat ik een Bars sessie heb mogen ontvangen. Het was heel bijzonder. Ik voelde vanalles in mijn lijf. Maar vooral: ik slaap veel beter en ik bemerk dat ik veel bewuster in het leven sta”.

“Ik vond de behandeling op de behandeltafel heerlijk en ik heb het gevoel dat dingen mij nu minder raken”.

(Psycho)Therapie:

“Therapie bij Marcia is echt heel bijzonder. Ze weet iedere keer de juiste “snaar” te raken. Ik zou haar omschrijven als heel warm, empathisch en confronterend. Dit heeft mij enorm geholpen en verder gebracht, daar waar ik wilde zijn”.

“Voor mij is Marcia een topper. Ik heb nog nooit zo’n psycholoog gehad. Ze is fijn, warm, betrokken, heel open en nieuwsgierig. Dankzij de therapie-sessies kijk ik anders naar spanningen en naar mijzelf. Ik ervaar veel meer zelfvertrouwen, zelfliefde en ik kan meer relativeren. Ook heb ik het gevoel dat ik zaken nu meer aan kan, dat was jaren niet zo”.